Mot Levi

Sista passet avklarat här i Gällivare. Måste säga att jag var ganska nöjd med åkningen under passet, som jag har sagt tidigare så tar det sig bara bättre och bättre för varje pass nu och idag började det likna nåt… Nu är det dags att packa väskorna oc resa över mot Levi med Frasses i Pajala som ett sort delmål på resan.

Har fått massa nya saker här uppe i Gällivare, nya dräkter mm. Ska bli intressant att få plats med allt nu.

För väskorna var ju redan toppfyllda när jag anlände till Gällivare...

När jag var klar med passet var jag inne och värmde mig lite och såg denna skylt, blev bara tvungen att skjuta ett skott

Hade en hund som bevaka träningen slaviskt idag, jag tror faktiskt han gilla vad han såg

Var nere och hämta lite kläder jag lämna in hos tyg och textil igår. Har inte fått klart med någon sponsor ännu så valde att utnyttja den lediga ytan på jackor och fratdräkt. Men jag är fortfarande öppen för förslag ifall det är någon som är intresserad där ute=)