Äntligen landat!

Äntligen landat, kom till Engelberg sent igår kväll. Har varit fullt upp sen jag lämnade Levi med en hektisk dag i stockholm igår och vidare resa mot Zurich och Engelberg. Planen var egentligen att dra till Monaco , men längtade lite för mycket efter Matilda och styrde om resan mot Engelberg. Skönt att äntligen få andas ut och ta det lite lugnt, dock känner jag mig behöva några timmars stretching idag för att va på banan igen efter en lång resa.

Annars hade jag en ganska otrevlig flight ner igår med mycket turbulens. Satt och funderade på vart på riskskalan man befinner sig då man tycker det känns otrevligt, ifall det är 10, 5o eller ända uppe på 80% mot en krasch. Vore intressant att ha en skala bredvid säkerhetsbälts skylten så man slipper oroa sig i onödan.

Har vaknat upp till detta senaste månaden, tror det är dags att ändra till 12Dec Val d Isere då det smäller nästa gång.

Fixa egen frukost är ju väldigt nice efter ha varit på touren ett tag.

Har suttit och stirrat på denna väskan ett tag nu, kanske är dags att öppna upp den och ta hand om smutstvätten

Snö, snö , snö.

Som dem säger i Engelberg, Ski H....