Fysblock

Fokus denna vecka då jag har ledigt från skidåkning är att försöka få ett bra block med fysträning, trycka på ordentligt på passen. Senaste veckorna har varit mycket skidåkning och mot Levi blev det lugnare med fysen för att va fräsch till race, men nu finns det tid för att bli lite trött på riktigt igen.

Var nere och shoppa loss på media markt under förmiddagen

Sen tyckte jag det var dags för bussen att få sig en tvätt, bra att göra tränarna nöjda tills dem hämtar den nästa gång. Hoppas man får cred för det också, så tiden inte var bortkastad.

Efter lunch var det träning som gällde, lite cykling och rodd. Härlig utsikt från cykeln.

I början av rodden med lite fighting face men fräsch.

Mot slutet av passet, något mer ansträng. Känner att jag borde använda mig av roddmaskinen mer, tycker det är grymt bra träning som ger bra pump för hjärtat. Borde ju finnas en anledning varför Lassi Karonen har magiska testvärden.