Nordica

Tog en sväng med Matilda ner till Nordicafabriken som ligger i Stans, precis nedanför Engelberg. Matilda är ju också team-åkare för Nordica och skulle hämta upp årets lagg. Fick även en rundvisning på nästa år modeller som jag inte sett tidigare. Såg riktigt intressant ut med några nya modeller och samma sköna design.

Nordica i Stans

Välkommen! Nordica hade ett lyckat OS med två guld och ett brons av Razzoli, Rebensburg och Myhrer. Undra vad jag måste göra för resultat i vinter för att dem ska byta ut dessa…Kanske helt enkelt får dras med dem ända till Sotji

Fick med oss en hel del lagg där ifrån, Matilda får det tufft att hinna köra på alla dessa

Men var inte bara till henne, Ski Lodge fyllde upp källaren med ett gäng sköna lagg. Vilken line up!

Tänkte ta det lite lugnt nu och träna senare i eftermiddag, cykling på gymet, men kanske borde tänka om den till lite löpning då det är härligt väder ute.