Oslo nästa

Dags att få tummen ur och dra ner till Milano snart, igår hade jag chansen igen att dra ner och se Ibra men som vanligt är man lite för slö när det väl gäller. Dags att styra klart det jag inte gjorde klart igår och sedan röra sig mot flyget som tar mig upp mot Oslo senare i eftermiddag. Ska nämligen upp till Trysil och träna i veckan. Ska bli kul att komma upp dit, gillar Trysil, brukar va skönt träning och nu bor ju även Janette där så ska bli kul att hälsa på hemma hos henne och Erik.

Kom bara halvvägs igår, tvätten är klar men nu ska allt ner i väskorna.

Två härliga cappuccino på morgonen

Hade lite att göra igår, så varför inte en tvätt på bilen

Måste bara lägga upp denna… Dem flesta har ju ätit Club på Broken, jag har kommit över honeymustard receptet och skulle väl vilja påstå att jag efter några års träning nu levererar bättre Club… Ni är välkomna att testa när ni är på besök…(Jeppe: säg till petter att det inte funkar att moda med ciabattabröd)