Alpint race mode

Dagens skidåkning avklarad, ett bra pass med bra åkning från min sida. Känns som formkurvan börjar stegra, ska blir kul med lite europacup race nästa vecka i Åre. Nu får  det bli en vända till gymet istället, dags att trycka på ett överkroppspass.

Ett urval av 4 länders landslagsjackor som syns i Trysil, det blandas och ges en hel del,  gillar våran som håller sig hyfsat clean, från vänster: Sverige med Goldwin, British ski tema med Colmar, Finland med Halti och Tyskland med Bogner.

Har alltid tyckt att dem ska försöka hålla raceskidorna så clena som möjligt och inte kladda för mycket, men tror jag ändrat mig lite, tycker ju att Nordicaskidan är fräschast i detta sällskap, följt av Salomon och Ross… Eller är jag bara hjärntvättad?

Extrem waxing! Tejpa, kör någon timmes skidåkning och sedan dra, tar bort allt spår från tidigare befintligt hår.

Kul, mina träningstips har nåt freeride.