Världsmästar underlag

Har haft en riktigt skön träning under morgonen. Det är ju Europacup GS här i Trysil under helgen och reglerna säger att man inte får träna i racebacken mindre en 48h innan, så fick köra träningen i en av dem mer gästvänliga backarna. Skönt för kroppen med lite skönare åkning och slippa isen för ett pass. Det var kompakt aggresiv  snö, vilket fick en att känna sig som världsmästare.

Nu är planen 2 dagars vila från skidåkningen. Kommer inte köra EC storslalomen under helgen då jag pga allt strul med foten helt släppt GS:n senaste två månaderna. Så får bli något fyspass, se Sweet Rumble live, följa DH premiären i Lake Louise och kanske dra bort och kolla vilken åkning grabbarna presterar på Europacupen. Ska bli extra kul att se hur Jon presterar, ryktet går att han åk riktigt bra på slutet, så blir intressant att se vad han kommer göra på race.

Äntligen lite finväder även om det bidrog till att det var skapligt kallt ute under morgonen.

Dagens träningsbacke

Var trångt i värmestugan idag