Lake Louise

19:30 smäller det, DH premiär i Lake Louise. Ska bli riktigt intressant att följa utgången.

Tror vi kommer få se dem gamla vanliga grabbarna i topp, Svindal, Cuche, Walchhofer, Kroell, Fill, Scheiber och jag hoppas även få se någon av Olsson eller Järbyn där uppe. Järbyn som drog till med en tredjeplats under första träningen slutar aldrig förvåna, han kommer vara med där uppe emellanåt, om inte idag så kommer det framåt. Olsson har haft lite sämre tider under träningen, men det är ju idag det gäller och alla träningstider är nu glömda. Lake Louise får väl anses som en favoritbackar för Olsson och jag kommer bli förvånad ifall han inte klockar en av dem snabbaste tiderna på toppspliten och sista spliten in mot mål, men sen hoppas jag han kan trycka tillräckligt och hänga med på det mer svängiga mittenparitet. Det som kanske talar emot Olsson en aning är väl att det ryktas vara riktigt isigt där borta nu, den mer aggresiva och greppiga snön brukar väl passa honom bättre, men hoppas jag har fel där.

Team TBS som dem kallar sig, kör som fan ikväll grabbar.

Hoppas få se denna i år också, från Lake Louise förra året där Hans sluta på en tredje plats.

Håll ögonen öppna för denna kille Max Franz ikväll eller framåt, ung och lovande kille som tidigare haft skadebekymmer med två dragna korsband(tror jag), men dem perioder han varit skadefri har han visat lovande åkning. Under sista träningen igår åkte han in på en 9:e plats. Killen har gjort 18 DH race under sin FIS karriär vilket får anses som skapligt lite.(Jag har 17 gjorda DH så kanske fortfarande skulle kunna sadla om. Är det någon som är redo för ett bet: Hargin for DH i Sotji…) Blir intressant att följa om han håller sig skadefri.