Hangåkning Åre

Kylig morgon i Åre, kom just hem från en härlig frukost på Årebageri, toppklass! Idag är det hangåkning i racehanget som gäller, blir väl 2 kanske 3 åk för att känna av underlag och stämma av set up. Det är alltså Europacup slalom som står på schemat här onsdag/torsdag.

Europacup? För er som inte är helt insatta, lätt sagt steget under världscup. En cup där man som yngre kör för att slå sig in/kvala til världcup men också många etablerade världscupåkare kör för att hålla uppe racetempot mellan världscuptävlingarna. Tror vi kommer få se ett väldigt starkt startfält imorgon då det nu är lugnt med världscupslalom denna period. Ska bli kul att få tävla igen, formen känns ok, vore skönt med två bra resultat i ryggen här inför kommande världscup…Och för er som undrar, svar nej, man får inte 8miljoner för en Europacupvinst här i Åre, i jämförelse med Robert Karlssons Europatour seger i dubai.

Resan från upp från Trysil gick bra igår.

Skönt att glida in i Åre, länge sen sist. Riktigt julstämning i byn.

Bor i fjällbyn, skön med ski in läge från racebacken.

Gillar Olympias elbelysning, synd att vi inte kör kvällsrace.

Snöa ganska kraftigt igår kväll men bara en kortare period som tur var.

Var ute och tog några killershots igår, sjukligt kallt om fingrarna efter ett tag och kameran tror jag även den sa ifrån. Fick en mystik svartfläck på linsen som jag inte kan få bort nu…Men det var det värt med bilder som denna.