Racetime!

Idag är det racetime, dags att röra sig ut i kylan och leverera. Jag vann lottningen i alla fall(drogs mellan 8-15). Europacup startordningen 1-30 är på ec-poäng, där efter Fis ranking. Topp 30 världscupåkare får hoppa in efter 16 ifall dem inte har några EC-poäng. Under dem första två slalomracen är poängen från tidigare säsong inräknad, därefter gäller enbart årets poäng. Detta gör det mer öppet för nya åkare att slå sig in men också är viktigt att prestera dem första racen. Världscupen är ju mer tryggad för toppåkarna då man enbart tappar 10% från fjolårets poäng per race, vilket gör att man lever ganska länge på tidigare tagna poäng om man gör några dåliga race i början av säsongen.

Nog om det, nu måste jag röra mig.

Dagens nummerlapp.

Några bilder från igår kväll, var sjukt coolt ljus över byn dem dem hade några spotlights som lyste upp himlen, vilket skapa cool effekt på bilderna.

Häftigt ljus som lyser upp över byn

André och Axel dök upp i bild. Ser typ ut som rymdskepp höll på att landa över byn.