växthuseffekt?

Konstant kyligt här uppe, nu har det varit två veckor med riktig kallt väder, men jag tycker det mest är härligt. Vad hände med växthuseffekten? Däremot så vantrivs våra Österrikiska kollegor, servicemän och tränare, desto mer i kylan. Dem tycker det är brutalt klimat här uppe och längtar konstant hem till Tirol, så pass mycket att serviceteamet lämnade in två dagar tidigare och drog hem till Österrike, hade tydligen mycket ”office work” på fabriken i veckan=)

Vi har kört frukost på bageriet hela veckan, skön start på dagen.

Färska bullar till kaffet

Grabbarna njuter av frukosten i riktigt mysbelysning.

Uppe i backen hade vi åter igen en bra träning, kallt, hårt och mestadels soligt. Här är Myhrer och Bäcken som förbereder sig på start.

Jag x4: nöjd med lite värme av solen uppe på toppen, var väl -25 botten och -10 uppe på toppen.

Annars borde ni spana in min flickvän Matildas nya hemsida(som jag har fixat, viktig info=)), Matilda som jobbar som Hotelchef på Ski Lodge Engelberg och samtidigt satsar på friåkning och försöker kvala in sig på World Freeride Tour.