tågkaos flygkaos trafikkaos

Framme i Engelberg efter en lång resa igår. Bil till Östersund för att släppa några av grabbarna på tåget, så klart var det tågkaos och inställt från Östersund, vidare till Brunflo där tåget tydligen skulle rulla ifrån. Check, grabbarna på tåget! Sedan fortsatte bilresan ner till Sundsvall för att hinna flyget mot Sthlm. I Sundsvall var det även där snökaos och försening vilket gjorde att det blev skapligt tight till Zurich flighten. Väl i Zurich var det lite jobb med att hitta bilen och sedan vidare i snömod och trafikkaos mot Engelberg, schweizarna kör som dem aldrig sett snö tidigare.

Men allt löste sig och marginalerna var på min sida även denna gång…

Både skönt och tråkigt att lämna Åre, haft en riktigt bra vecka med grym träning, fint och kyligt väder

På väg till Östersund, gjorde en ok körning och tajma det tänka tåget med typ 1 min

Men jag var glad trots tågkaos, fick ju besöka Brunflo, stort!

Var inge hungrig alls när vi kom fram till Sundsvall vid 5 tiden utan att ha hunnit med lunch efter träningen, men på Midlanda möttes vi av en skapligt nerstängd flygplats och mat var inte att tänka på… Men Maxburgarna blev desto godare när vi kom ner till Arlanda

Jobbig körning till Engelberg, men Daniel Adams Ray gjorde jobbet och höll mig vaken. Grym skiva!