Ändrade planer

Blev ändrade planer efter jag postade det tidigare inlägget. Precis då jag puffat upp kudden, hittat en perfekt position och dragit igång en filmen så ringde mobilen. Dagens hangåkning för storslalomen var framflyttad vilket innebar att vi blev tvungna att köra slalomträningen innan lunch. Så det var bara att dra på sig prylarna och dra ut snabbast möjliga.

Var skönt att röra igång sig igen, snön var ruggigt aggressiv och det tog 3-4 åk innan åkningen började stämma. Känner att det får bli några träningsåk till i morgon innan hangåkningen för att hitta känslan ytterligare på snön. Börjar känna mig riktigt peppad, ska bli riktigt kul att tävla världscup igen!

Är riktigt häftigt racehang här, trycker på ordentligt hela vägen. Ett skönt slalomhang!

Mario var även han lite stressad över dem nya träningstiderna, fick stressa på för att få klart laggen.

Ny ryggsäck från Nordica! Är riktigt skönt med stor ryggsäck i backen för att få plats med all utrustning och vi har legat på dem att få en större och idag fick vi den. Riktigt bra grejer, äntligen får jag plats i väskan=)

Blev en lugn fys med en lättare jogg som ursköljning och ordentlig stretching. Här är det Oscar x 2 som cyklar och meckar med nya monarkcyklarna.