Obereggen-Pozza di fassa

Ett kortare träningspass här i Obereggen under morgonen, dock inget höjdar underlag då dem blev tvungna att fräsa uppe hela backen direkt efter tävlingen igår. Nu är det dags att packa ur rummet och röra sig vidare mot nästa ställe, Pozza di Fassa där vi kör kvällsslalom i morgon…

Gillar verkligen att åka skidor i den här delen av Italien uppe i Südtirol, grymma hotell och bra mat och väldigt skön skidåkning. Ifall jag sökte ett ställe att dra på semester och leva gott och åka bra pister så skulle jag åka hit till något av ställena här i Dolimiti Superski.

Skön morgon även om det bet i bra i kinderna då tempen var ner mot -15.

Konstigt att det kan va lite kyligt om tårna när det ser ut så här i pjäxan.

Är inte så lång resa idag i alla fall, A: Obereggen, B:Pozza, E: Madonna och sedan ligger även helgens WC orter bakom hörnet också, C: Val gardena och D:Alta badia.