Grundlurade

Blev väl inte precis som vi hade tänkt oss med dagens träningen, när vi kom upp i backen möttes vi av en riktigt dålig överraskning. Gårdagens superunderlag hade förvandlats till ett stort bollhav med dödskoker, men vi var inte ensamma om att känna oss grundlurade av den träning som utlovats i racebacken. Österrikiska slalomgrabbarna och Schweiziska laget var även dem där. Kändes direkt att det var en beställning av Italienska laget som inte ville ha några lag där, men tyvärr, så enkelt var det inte, även dem stod redo för att ha ett viktigt skid/pjäxtest med Olympic-champ Razzoli. Det var helt enkelt pistmaskinisterna som måste haft firmafest och bestämt sig för ett skönt practical joke, men jag lovar att den som tog beslutet att frässa upp backen inte kommer få en lätt dag. För det fanns många coacher som är ute efter ditt huvud idag.

Träning blev det i alla fall men i uppvärmningsbacken, inga toppförutsättningar men helt ok. Jag valde därför att ta det väldigt piano då jag även kände att ryggen inte var helt 100.

Andre och Anton på väg ner

Italienska grabbarna Razzoli och Deville gör sig redo på start

Och dem drog mycket uppmärksamhet till sig på hemmaplan

Toppstugan

Nu är jag nere och reo för lunch men kan inte sluta njuta av den härliga utsikten från balkongen