Jullov

Efter gårdagens bakslag blev det lite snabba ändringar i planeringen, igen! Då jag kände att åkningen gått ganska bra på slutet och förhållandena i Alta Badia inte var något att stanna kvar för att testa skidor i så valde jag att dra där ifrån igår eftermiddag. Nu är planen istället att vara i Engelberg över jul, vila och förhoppningsvis shredda pow någon dag för att sedan göra en snabb visit till Garmisch under mellandagararna. Vi har en en gång blivit lovade några dagars träning i vm-backen tillsammans med Neureuther, får väl se hur det blir med det.

Var en cool solnedgång när jag passera Innsbruck igår kväll

Sen när jag var framme i Engelberg och ute på kvällspromenad var det häftigt fullmåne som lyste upp byn

Dagens mission var att hämta upp mina nya Radict hos Nordica och en tur ner till Luzern för att lämna in min Kamera, kunde haka på Johan Jonsson som även han hade skidor som låg och vänta och Oskar Enander.

Kul med ett par Radict, har testat dem lite innan, riktigt grymma lagg och ganska så feta.

Jonsson hann även med en snabbtvätt på väg tillbaka.