Skidfritt

Har varit lite varmväder över Engelberg senaste två dagarna, vilket har gjort att jag med gott samvete kunnat ta två skidfria dagar. Har varit skönt att vila upp kroppen och framför allt ryggen som är tillbaka i normalt skick igen. Är även perfekt att va utvilad tills Janette och Erik kommer på julbesök här i Engelberg, brukar va full fart på dem uppe i backen, så kan va välbehövligt för att orka hänga på dem.

Har lagt hela morgonen på att städa upp i dator-världen, sorterat upp lite i hårdiskarna för att skapa lite utrymme på datorn. Hade i stort sett fyllt hela datorn med bara bilder. Mina canon 7D bilder fullständigt äter upp GB.

Var en sväng på gymet med Matilda för lite benstyrka, här lite enbenspress.

Som sagt ganska varm väder, shortsväder!

Lunchhandling, lyckades komma över lite kött på Aktion så nu var det bara dyrt inte svindyrt som annars här i Schweiz.

Blev en riktigt lyckad lunch, 100g till Matilda  och 500g till mig=)