Världsmästare?

Nja idag var jag ingen världsmästare, fick konstant spö av Garmisch hemmasonen Felix Neureuther med 1,5sec, vilket är alldeles för mycket även om han är uppväxt i backen och kan den utan och innan.

Även om jag inte är super nöjd med dagens åkning så är det bra träning och jag vet att det kommer se annorlunda ut om två månader när VM dra igång.

Fan förkylningen ligger fortfarande och lurar runt hörnet, men känns som jag har hyfsad kontroll på den och att det inte kommer bli något större. Annars vore det schysts att dra en favorit i repris. Sist jag var förkyld på riktigt var 3:e Januari, helt perfekt tajmad till alla januarirace skulle dra igång. Är det julmaten som jag kanske inte klarar av=)

Jo det stämmer, dem har byggt en ny lift i slalombacken. Den tidigare knappliften hade sedan länge sett sitt bäst före datum.

Perfekt träningsbacke med nya liften, smidigt att rulla runt. Backen påminner faktiskt lite om en stockholmsbacke i karaktären, fast aningen tuffare. Är väl att det endast är en backe och lift som påminner mig lite om Flottsbro, Bruket och Väsjöbacken

Har checkat in på ett riktigt höjdar hotel, Riessersee Hotel Sport & Spa Resort, kände sig något underklädd till gårdagens middag.