Klar i Garmisch

Blev som sagt en dag mer en planerat i Garmisch, kände att träningen var givande och jag behövde en dag till i backen så besluta att köra en dag till. Dagens träning blev även den bra och jag fick till lite bättre åkning. Idag var jag bara 0,5 sec från Tysken, det tar sig, lagom till VM är jag nog ikapp honom=)

Dagens set-up, körde in något nytt par och testa lite olika med plattorna.

Dem har börjat arbetet med att bygga upp läktarna

Så här ser det ut med backhoppningen och slalombacken

Tog en tur på Porschecenter i Garmisch innan jag drog idag… Jag lover, OM jag lämnar Garmisch med en medalj senare i februari så kommer jag även passera förbi här och klippa en bil…

Ställde mig i verkstan på Okey shop när jag kom till Engelberg, hade lite nya bindningar att montera på friåkninglaggen.