Pallen!!! Historia!!!

Stort tack för att gratulationer här i kommentarerna, det värmer!

Vilken sjuk dag uppe i backen. Kom just in på hotellrummet och är helt slut, men fruktansvärt glad och nöjd. 3:a, pallen, personbästa. Äntligen fick jag komma upp på pallen, skönt att slippa höra den frågan nåt mer nu=) Men marginalerna mellan succé och fiasko är ibland inte stora, idag 1/100sec. Jag hade nästan lika gärna kunnat få packa ihop grejerna och lämna Zagreb efter mitt förstaåk men istället hade jag lite tur och höll mig inne. När jag väl stod på start i andra kändes det mest som en bonus och jag bestämde mig att verkligen gå för det, målet då var att försöka ta 10 placeringar och i alla fall få med mig en topp 20… Men räckte betydligt längre en så, helt sjuk.

Jag och Andre skrev tydligen lite historia också, var tydligen så långt back som 1986 två svenska grabbar var på pallen samtidigt, oklar om det gäller enbart slalom, roligt!

Nu måste jag styra upp alla saker och få ner väskorna i bussen som tränarna kör mot Adelboden ikväll, medan vi åkare flyger vi vidare i i morgon. Dem är riktiga hjältar hela tränarteamet.