Adelboden

Framme i Adelboden efter en smidig resa, 1.5 timme flyg och 2 timmar i bilen. Väl framme har det varit en lugn eftermiddag med någon film, 40 min lätt cykling och streching. I morgon är det förhoppningsvis hangåkning och några träningsåk ifall vädret tillåter, är nämligen riktigt varmt här i Adelboden och det ryktas om regn i morgon. Huvudsaken är att vädret blir bättre till söndag=)

Racebacken från hotellet. Som ni ser ändras terrängen ständigt, är en riktigt tuff storslalombacke. Skulle vilja påstå att det är säsongens roligaste storslalom att titta på.

Bjöds just på ett ordentligt fyrverkeri då dem drog igång årets Adelboden race med nummerlappsdragning för GS grabbarna.

Några fler bilder från igår…

Jag på väg ner i andra åket

Kostelic, Andre och jag på pallen

Måste ta den här bilden igen, älskar glädjen i den och hur det ser ut som jag suger i mig champangen… hmm, fartdräkten luktar aningen idag men den lukten kommer påminna mig om något positivt på söndag=)