5 topp 16

Ingen höjdarinsats idag, men ändå helt ok med en 13:e plats enligt mamma och pappa som var nöjda med insatsen. Så får väl lyssna på dem och vara lite nöjd=) Hade problem i den uppåkta och svåra backen att tajma trycket ner i spåren så tappa mycket onödig tid i andra åket. Däremot tycker jag man borde lyfta fram den svenska laginsatsen, inget annat nation hade fler åkare till andra åket och att alla fem svenskar slutade inom topp 16 får anses klart godkänt. Känns som hela gänget är på gång. Vore kul med fler topplaceringar för gänget bara.

Nu dra jag till Engelberg någon dag medan resten av grabbarna stannar här i Adelboden. Planen är att träna här i Adelboden beroende på vädret mellan tis-fre. Många andra nationer som även stannar här för träning, så det ryktas om en het hockeymatch i morgon. Kanske lika bra at jag missar den, brukar mest skapa ovänner på hockeyrinken pga ett alldeles för het temperament=)

Dagens resultat

130km til Engelberg och sedan ligger Wengen ännu närmare, smidigt att dra iväg och komma ifrån någon dag.

Har lite kamerastrul för tillfället, min S95 är inne på lagning, så körde med min gamla S90 i Lienz men den klarade inte många dagar innan den gav upp helt. S95:an skulle vara klar i dagarna enligt utlovat, men när jag prata med dem nu så kunde det tydligen ta 2-3 veckor till, va fan är det för service, det är ingen tid man har ifall man försöker driva en fotoblogg. Så får väl helt enkelt göra en till investering och skaffa min tredje S90-95 inom ett år. Bra kameror, men kvaliten och livslängden är lite sådär ifall man använder den varje dag.