Nere för räkning

Hargin var nere för räkning under några timmar i natt. Gick och la mig ganska tidigt igår men kände direkt att allt inte var helt ok så efter någon timme i sängen valde jag istället att ta nattpromenad på en timme, mådde sjuk illa och tänkte att lite frisk luft skulle göra susen. Väl hemma i sängen somnade jag om ganska snabbt men vaknade av ett kritisk läge framåt 03 tiden och blev tvungen att hänga mig ut genom fönstret och vända ut och in på magsäcken, inte trevligt men väl välbehövligt, mådde genast mycket bättre men hade några timmar med frossa i sängen innan jag kunde somna om. Väl klockan tio när jag vakna igen mådde jag toppen, bara jävligt hungrig.

Dagens vilodag blev helt plötsligt väldigt passande, men i morgon hoppas jag vara uppe på banan igen för lite fysträning innan jag drar tillbaka till Adelboden.

Har annars haft en ganska tråkig men produktiv dag, skickat iväg två fakturor och gjort en mega kvittoredovisning till förbundet på utlägg under hösten.

Fick även en ganska rolig leverans idag. Lite nya leksaker=)