Slalompass Adelboden

Ganska hyfsat slalompass här i Adelboden idag, helt klart bättre en förväntat, trodde snön som kom under gårdagens skulle förstört underlaget mer. Jag tog en lite lugnare dag i backen utan tid, kände att det kunde va skönt att ta några åk mer på 80-90%, tänka lite teknik och spara på energi.

Målet är att försöka träna tor-fre och sedan åka över mot Wengen med vila på lördag och race söndag.

Tappa just humöret lite angående min kamera S95:a som är inne på lagning, dem ringde precis och krävde 350chf för att laga den, hade kommit in smuts på sensorn och det var tydligen inte ett garantifel 3mån efter köp, tomtar! Tycker det är riktig dålig service av Canon. Det bästa är att dem även vill ha 100chf bara för att skicka tillbaka den utan lagning. Dem kan nog få behålla den där kameran, jag lägger hellre 423chf på en ny.

Dagens träning i övre delen av GS sträckningen här i Adelboden

Ganska tuff början på backen och bra träning inför Wengens branta partier

Adelboden från toppen, inte allt för stort ställe

Johan PH på start med en skön bakgrund

Adelboden skulle nog kunna bjuda på lite fin friåkning också, har spanat in lite sköna Alaska-spines i området