Bra insats

Det blev en 10:e plats för min del idag, något jag känner mig ganska nöjd med. Var riktigt svåra/dåliga snöförhållanden och jag hade samma tendenser som förra helgen i Adelboden, problem med att komma komma rätt in i spåren. Blev även idag lite rak på käpp och otajmad i spåret vilket gör att jag ofta måste ställa ut bakändorna för att fixa det och därmed tappa onödig tid. Vi pratar om väldigt små detaljer, att kanske flytta upp linjen 5-10 cm för att ge mig mer utrymme att vrida på skidorna innan käpp…

Vilket fall tycker jag det var en bra insats från min sida, jag körde verkligen för det även fast det var svårt och kändes mindre bra delar av åket, jag sluta inte kriga idag vilket gav en topp 10. Nu hoppas jag på att kylan kan hitta tillbaka över alperna och att vi till nästa helg i Kitzbuel kan ha lite normala förhållanden igen.

Bilder från Zoom-agency, Hirscher, Janyk, Jag, Kostelic

Zoom Agency: Jag ute i andra åket

Ute och riskerar under andra

Jag var lite besviken efter första… Inte så dåligt åk, men jag ville så mycket och blev väldigt frustrerad när det inte riktigt stämde(det kändes helt fruktansvärt dålig). Ber om ursäkt för det dåliga uppträdandet=)

Här är andra åket vilket inte var särskilt lätt, men tycker det blev ett ok åk.