Positivt överraskad

Är i Engelberg för någon dags vila innan jag drar vidare för uppladdning inför Kitz men idag hade jag den bästa uppladdningen, friåkning.
Drog upp på berget med Stenis imorse med inga som helst förväntningar då det varit så varmt senaste veckan, men hade lite förhoppningar om att snön längst upp över 2300-2400m kunde ha klarat sig… Och det hade den… Sol, vindsnabb puder, filmning och fotning skapade en riktigt rolig dag. Synd bara för mina landslagskollegor som vaska Engelberg i sista sekund för dem trodde inte det fanns en chans till bra åkning, men underskatta aldrig Änglaberget=)

Stenis spanar ut över bergen uppe från Titlis

Hargini snart dropping in

Och lägger en skön höger

Stenis hitta ett skönt orört fält

Och förevigas under dagens hike

Annars, ni har väl inte missat att Janette vann första freeride world tour tävlingen i La Clusaz. Grymt!