Reiteralm

Är i Reiteralm och ska köra några dagars träning inför Kitzbühel på söndag. Reiteralm är ett toppen ställe att träna på då vi får bästa support från anläggningen som alltid är beredda att spärra av backen för oss, preparera den med vatten och stå till tjänst med skotrar för vi ska slippa den långa omloppstiden. Idag hade vi dock lite otur då det under natten kommit en del nysnö och skotern som skulle ta oss upp till start gick sönder, men efter en del jobb fick vi ändå ut ett bra pass.

Grått och trist väder när man kom ut i morse, en blandning av lite snö och regn hängde i luften.

Andre preparera med nya linser inför passet

Jens och Andre på väg ner mot starten

Det är tydligen fest här på fredag, kanske vore nåt, ”heta kurvor i kallsnö”

Bild från dagens övre bana där backen trycker på riktigt bra. Ligger en mystisk dimma där nere.

Det är tydligen inne med vibrationsdämpre igen, Völkl håller på att testa nåt liknande i alla fall.