Colacup

Kom just in från träningen och slog på tv:n för att se dagens Dh-träning från Kitz, möttes direkt av en riktigt otrevlig krasch av Grugger och insåg hur glad jag är att slippa stå på start där. Slalom känns alldeles lagom, men hatten av för gubbarna som är där och krigar.

Dagens träning då? Är nöjd med dagens pass, tyckte jag satte nåt riktigt fint åk. Tränarna utlyste Cola-cup idag, snabbaste åket får cola till lunch. Inget jätte pris, men satte ändå igång en skön jakt på tider. Det var riktigt tajt men jag var tillslut den som lyckades ta hem segern=)

Idag var allt som det skulle, skotrarna var på plats och tog oss smidigt till start. Skönt att dra av 5 åk på typ 30 min istället för typ 2 timmar.

En del folk på träningen med tränare, service och här ligger fokus uppåt på mackan som är på väg ner.

Träningen avklarad och tillbaka på hotellet, Pichelmayergut, riktigt skönt ställe. Kolla in länken till gamla bloggen från i våras när vi var här.

Verkar vara ok business när hotellägaran glider runt i Lambo… Tror det är dags för grabbarna på ski lodge att uppgradera passaten=)