Mot Kitz

Klara i Reiteralm, dags att rulla vidare mot Kitz men först är det läge at kolla dagens SG. Annars nöjd med dagens pass, har hittat riktigt fin åkning senaste två dagarna. Hoppas jag kan ta med mig det mot Kitz och söndagens race.

Hade kommit lite nysnö under natten, men inte mer än att vi fick ut det på några sladdåk och sedan var det toppenunderlag.

På väg upp mot start bakom skotern

Andre, Larry och Mario diskuterar teknik och skidor

Fick in lite nya skidor med nästa år design i skidrummet igår, ser helt ok ut.

Samma stil men lite annorlunda

Det här var snödjupet när jag lämna Engelberg härom dagen

Och detta två dagar senare och dem brukar inte överdriva med snödjupet. Gillar inte att följa från distans, men har redan planerat ut vilka linjer som fortfarande kan va fina på Onsdag när jag är tillbaka.