Kitz 2011, Nr 12

Dagen i korthet: Gick upp 7.30 och tog en timmes frukost, två toast med ägg, 1 Kiwi, 4 koppar kaffe. Tillbaka upp i sängen kolla nästan två filmer innan jag blev tvungen att bryta för DH-racet och sedan bli väldigt imponerad av Didier Cuches. 13:00 lunch och vidare tillbaka upp i sängen med utforskning av webben, fotoforum och jakt efter bra final cut studio instruktioner, fram till 15:30. Sedan 20 minuter jogg och lite snabbhetsövningar, bålstab och stretching. 16:25 dusch och sedan lite skidinspiration av Candide Kamera 1-2. 17:35 två ost/skin mackor och 15 min intervju med Olle på DN för att sedan direkt åka mot nummerlappsdragningen. 30 minuter väntan och skitsnack med resten av topp15 grabbarna innan dragningen 18:45. Tillbaka till hotellet för middag och sedan direkt till möte 20:00. Nu sängen för bloggning, film och sova.

Morgondages race? Har en skön känsla i kroppen, känner mig taggad men också avslappnad. Kändes som jag pressa upp formen ytterliggare nåt steg under träningen i veckan och ifall jag lyckas ta fram den åkningen även i morgon kan det räcka långt. Målet är helt klart att avsluta Januari som jag börja den, så dags att leverera nu i Kitz och Schladming på tisdag, men framförallt stanna upp för någon sekund och verkligen njuta av dessa två race. För på tisdag kväll är årets januari-slalom slut och vi tar uppehåll nästan en månad fram till VM.

Ifjol var det jag som öppnade upp racet, i morgon får jag nöja mig med nr 12.

Frukosten avklarad

Avslutar dagens race-prepp med lite strech

Var bra drag på lottningen och prisutdelningen under kvällen.