Uppåkning igen

Det blev en ganska trevlig uppåkning idag igen, klättra från en 17:e efter första och sluta på en fin fin 7:e plats vilket jag känner mig väldigt nöjd med. Dock är jag lite besviken på första åket då jag inte fick någon riktigt fart på laggen. Får inte ge bort racet så mycket i första åket om jag vill va med och slås om pallplatserna. Dock känns det skönt att få ett riktigt snabbt andra åk, en bekräftelse på att farten verkligen finns där. Nu är det middag och sen lite analys på dagens åkning.

Några sista ord för er som undrar… Svar nej, Kitzbühel är inte en skön backe, utan den är riktigt oskön.

Fin morgon när vi kom till backen, solen på väg upp och minus 12

Efter första besiktningen där ni ser hur backen slingrar sig ned, inte en lugn stund någonstans.

En skön Rider-lounge med en storbild där man kan följa racet. Till höger i bild har vi Hans eller som han själv säger, världens största slalomåkare. Hans kriga till sig en bra 12:e plats i kombin från startnummer 92 i slalomen.

Inför andra besiktingen, självklart står Pranger redo till vänster om starten.

Efter jag fått lämna ledarfållan och inväntar resterande 8 åkare. Spännande att följa.