Schladming

Åkte vidare direkt till Schladming igår efter tävlingen, bara en kortare resa på 1.5 tim. Möttes av en trevlig överraskning, vårt klassiska Schladminghotel som tidigare varit ganska litet och trångt, hade fått ett ansiktslyft/utbyggnation och är nu riktigt topp-notch.

Idag är det vila fram till lunch och sedan är planen att dra bort till Reiteralm som ligger 10 min bort och köra en kortare träning innan vi har hangåkning i racebacken vid 18. Ska bli spännande att se hur underlaget är, hoppas bara det inte är riktigt lika isigt som ifjol då det bara var typ 2-3 killar som hade tillstymmelse till grepp och jag var inte en av dem.

Var kul att träffa Hans i Kitz men jag blev lite avundsjuk på hur han transportera sig. Borde ju inte var sämre en en fartåkare, dags för Hargini att börja kolla uppgradering på bilfronten.

Bara en skön supporter igår

Janette skicka mess igår att hon och tre till ville ha biljetter för Schladming i morgon. Borde börjat anna oro när hon var på väg mot mitt håll i alperna då Janette söker sig dit snön är på väg. Helt riktigt, det snöar rejällt ute idag, men ska bli kul att ha dem på racet i morgon ändå


Blandade stilar igår över kanten igår