Tillbaka topp 7

Ojoj, framme i Engelberg och är totalt död, gårdagskvällen med racet och firandet har satt sina spår kan man säga. Slänger upp några bilder från igår och sedan är det sovtime.

Läste på svt och Björn Fagerlind att vi satte rekord igår igen med 4 svenskar topp 7, tidigare hade det som bäst varit 4 svenskar topp 8 och det var Stenmark, Strand och grabbarna. Riktigt häftigt tycker jag och otroligt stark insats, hoppas vi kan fortsätta så.

Annars är jag riktigt glad med att va inne topp 7 igen på WC startlistan lagom till VM. Det har varit ett litet mål under säsongen och jag visste att det skulle behövas en pallplats igår för att ta mig in.

Se hur jag smidigt förbereder skumpan under nationalsången.

Och dem andra var sedan helt chanslösa när jag spreja ned dem totalt. Dem blev faktiskt lite små griniga grabbarna, men för mig som inte varit på pallen så många gånger måste man ju passa på och ha lite kul där uppe=)(bild från Zoom-agence)

Ett glatt svenskt gäng med ännu gladare Nordica team, VD:n samt dem Italienska ägarna hade tajmat in ett bra race.

bild från Zoom-agence

Aktuella WCSL listan