Fullsmetad dag

Tänkte ta en ganska lugn dag på berget så jag drog upp själv för att kunna ta några avslappnade åk och filosofera i min ensamhet, men det blev inte riktigt som jag tänkt. Kom ner vid fyra snåret och insåg att jag åkt oavbrutet från jag kom upp, ingen matpaus, ingen fikapaus och ingen drickspaus. Lite halvtrött nu men en roligt dag måste det ha varit=)

Började dagen med skönt sällskap, min första liftpolare satt inne på en skön wc-glipa.

Sen stötte jag ihop med en ny tysk kompis som jag gick på lite äventyr med, såg att även han var själv så fråga ifall vi skulle gå tillsammans så man hade någon som kunde ringa efter hjälp ifall man ramla ned. Han var trevlig och visade sig vara en bra skidåkare.

Men sen stötte jag ihop med lite kända ansikten fån Lodgen och uppgradera mitt sällskap.

Blev även lite hike och åkning med Daniel Furberg. Tror han måste va den bästa brädåkaren jag åkt med, han har riktigt skön flow och man får löda på ifall man inte ska bli avhängd.

Han håller även på att ta fram brädor, kan inte uttala mig om hur dem är då jag inte testat, men ser onekligen ut att fungera bra för honom själv.

Sen mötte jag upp med Matilda och Christine som var ute och fota med Mattias Fredriksson. Han behövde även några bilder på mig för ett kommande reportage i åka skidor tror jag. Lätt som han fick några bra pudersvängar. Första gången jag fota med en riktigt fotograf friåkning, annars brukar det mest vara jag som får fota när vi är ute och åker.

Fredriksson peppa på Christine att dra på en skön klippa, blev nog ett covershot.