Matilda 25

Idag har det varit en hyfsad lugn dag. Började dock dagen med en vända till gymet innan frukost, körde på ett lätt benpass, var ett tag sen sist så jag valde att ta det lite lugnare för att slippa en dödlig träningsvärk kommande dagar. Sen har det varit lite familjeskidåkning uppe på berget, Matildas mamma kom ner till Engelberg igår så vi visa runt henne lite i området. Jag tog tillfället i akt att sladda runt och spana in lite kommande åk och linjer. Skönt med en liten lugnare dag men ändå få vara ute i friska luften.

Jag var precis och beställde ett par riktigt feta längdskor till min nya längdskidor. Lyckades självklart bli pålurad dem värsta race grejerna, typiskt mig, men det är ju också så mycket roligare att träna när man vet att man har riktigt bra grejer och för mig känns det som väl investerade pengar om det gör att jag kör några extra pass för jag gillar prylarna=) Tyvärr visar jag inga bilder på utrustningen då det konkurrerar lite mot Nordica.

Nu är det vila och sedan födelsedagsmiddag på Lodgen för Matilda som fyller 25 idag.

Skönt morgonljus på väg hem från gymet


Matilda och Annika på väg in i lifthuset

Körde födelsedags fika för Matilda uppe i backen

Dagens hjälte! Visst känns snowblades så rätt 2011.

Klar med dagen och på väg hem från liften.