Längdtest!

Ingen skidåkning idag utan bestämde mig att ta lite vila, hade lite andra saker att fixa. Var en tur ner till Luzern och sökte upp en frisör, trots en språkbarriär och att hon gjorde jobbet på 10min tror jag det blev helt ok. Fick även min leverans på längdskorna idag, så kunde inte hålla mig från att dra ut och testa dem och nya skidorna. Helt sjukt bra grejer, tror aldrig åkningen har känts så bra. Vilket klipp jag hade där ute.

Var även förbi en mac-återförsäljare och skaffa en skön smidig Lacie hårddisk på 1TB. Finns det nå bättre en att glida runt bland mac prylar.

Lunch, en Kebap i Stans, tror faktiskt det är bland dem bättre jag har ätit utan att överdriva.

Men jag avvakta med lunchkaffen tills jag kom tillbaka till Lodgen, härligt väder ute.

Körde strax över milen, här uppe i vändningen uppe vid Furenalp med byn liggandes i dimman där bakom.

Yes, skönt med lite dreggel på hakan och lite snor.