Småförskyld

Vakna upp lite småförskyld i morse så bestämde att hoppa dagens skidåkningen, hade tänkt att dra upp och shredda lite pist i solskenet med Petter. Dock bestämde jag mig för att ändå genomföra dagens benpass, för nu kan jag med gott samvete vila mig frisk om det behövs innan nästa benpass på fredag/Lördag. Har fått order att lägga fokus på styrkan under denna period jag är i Engelberg för att få extra tryck i musklerna nu inför VM, formtopp!

Jag under stången och lite benböj med raka armar.

Matilda hjälper till med lite vikt på benpressen, tror dock jag måste föda henne lite till, gick alldeles för lätt=)

Och viktigt att hålla efter med streching och rörlighet, glöm inte det.

Gjorde ett sjukt seriöst ryck och svara på massa autografförfrågningar. Hoppas alla blir glada för jag fick lägga ut 70chf på kuvert och frimärken=)