Dags att dra

Packad och klar, nu är det dags att dra igång igen. Jag rullar tillbaka mot Österrike och Reiteralm där vi kommer ha våran VM uppladdning kommande två veckor. Ska bli skönt at dra igång med träning igen efter någon vecka här i Engelberg, känner mig riktigt sugen igen så jag tror det långa uppehållet sedan Schladming kan ha varit en bra taktik.

Dock är inte samlingen i Reiteralm förren på söndag så planen är att stanna till i Hochfugen, Österrike där det körs freeridetävling imorgon, en världstour för tjejerna och en qualifier för herrarna… Nej, det är inte jag som ska köra, utan tyckte det kunde vara kul att stanna och kolla då både Janette, Christine och Matilda står på start imorgon. Ska bli kul att följa live. Kanske borde försöka efteranmäla mig på plats, skulle nog vara populärt från många håll=)

Var en vända på gymet i morse för ett till benpass. Kändes bra.

Hyfsad falsk marknadsföring att alla dessa nationer skulle använda denna. Har stått en gång tidigare på en skiers edge.

Men blev ju tvungen att känna lite på den.

Men kände att jag blev tvungen att komplettera med mina vanliga övningar också, här lite enbensböj.

Nu måste jag dra.