INTE OK

Åter igen en riktig tuff dag i backen. Igår och idag har lätt varit säsongens tuffaste träningar, så brant det kan bli och även isigare än isigast. Inte riktigt vad jag hade önskat nu någon vecka innan VM, skulle heller pumpa kroppen och huvudet med självförtroende men tränarna verkar ha en helt annan syn på det hela. Bryta ner och komma igen, hoppas bara jag hinner komma igen, får väl lita på att tränarna vet vad som gör. Inte lätt att va åkare men inte heller lätt att vara tränare, dem fick höra lite väl valda ord från min sida idag då dem försökte intala mig att jag åkte grymt även fast jag var distanserad med 1,8 sec av Myhrer. Verkligen inte ok;)

Efter att ha kollat VM-SG:n inser jag att jag måste sluta gnälla om lite svår och isig slalom, dagens SG var bland det tuffare jag har sett på länge, underhållning på hög nivå och hatten av till Innerhofer som bemästra backen på ett grymt sätt.

Första käpparna innan dödsbranten kommer där borta.

Insidan på mina pjäxor, jag skalar ganska bra på dem.

Vi var ett gäng som kolla SG:n. Såg verkligen inte lätt ut för grabbarna.

Lunch för hela gänget.

Liten film från min Go pro och dagens åkning och radiokonversation, var första gången jag körde med den så bara litet test.