Bra körning igen

Äntligen lite bra åkning och ett pass man kunde lämna med huvudet högt, skönt att känna att åkningen fortfarande finns där. Inte för att jag tvivlat men ändå=) Vi körde en lättare sträckning idag, den sträckning vi normalt kör här i Reiteralm. Jag hade några snabba åk idag, gick från att va nästan 2 sec efter igår till att vi alla grabbar låg inom några hundradelar. Jag trodde nästan jag skulle få lämna träningen med dagens snabbaste, men istället var det Axel som visa vart skåpet skulle stå och avsluta dagen med ett riktigt fint åk. Inspirerande att se alla grabbars åkning idag.

Nu tar vi vila några dagar och kör igång igen på måndag. Jag och Jens rullar ner till Monaco vilket känns som en grym uppladdning för att ladda batterierna. Dock sa min syster Janette aka VM-expert på TV4 när hon hörde planen, ”är inte det lite väl glassigt”… Kostellic valde ju att dra till någon Ö nere i Kroatien och vila upp sig mitt under VM och hoppa över både DH och Super-kombi och för honom har det ju gått ganska bra, så vi får se.

Grymt fint väder under veckan, kallt på morgonen och sedan solen som tittar fram och värmer fint.

Känns som vi är på rätt ställe när Garmisch hemmasonen Neureuther har valt samma uppladdningsort.

När det är så här hårt tar det en hel del på kroppen och framför allt ryggen, vilket gör att det får bli lite ”hockeygodis” för att hålla sig i gott skick…. OBS!!! Inga otillåtna preparat, bara lite panodil och Voltaren.

Även Fysio-Conny får ligga i och mjuka upp kroppen.

Ses nere på rivieran