Tillbaka mot alperna

Börjar bli klara här i Monaco, håller på att packa prylarna, städa av lägenheten innan jag och Jens sätter oss i bilen upp mot Reiteralm igen. Hade en riktigt trevlig middag igår kväll då vi stötte på svenska golfproffset Alex Noren som även han bor här nere. Riktigt kul att få lite mer insikt och fakta om andra sporter och framgångsrika idrottsmän. Var en riktigt trevlig kille Alex.

Annars kul att TV4 sänder live på webben så man kan följa VM ur svensk synvinkel även här nere. Tycker Janette gör ett riktigt bra jobb i studion… Sen blev jag lite less av att följa livechatten på TV4, eller mer att jag aldrig slutas förvånas av hur otrevliga folk är på sådana forum. Människor som säkert aldrig presterat eller gjort något vettigt i sitt liv sitter och kastar skit omkring sig. Ut och prestera själva!

En sista blick från balkongen

Jag fixar grym scrambled eggs

Jag och Jens åt frukost och följde damernas DH live på webben.

OK, en till bilbild. Man blir helt galen i bilar här nere, vart man en kollar står det superbilar. Jag gillar ju Panameran skarpt även om den känns lite väl mycket direktörskärra, men en stor like ändå.