Reiteralm och pichelmayergut

Börjar kännas lite som hemma här på Pichelmayergut i Reiteralm då det har blivit en del dagar här senaste tiden. Men det gör inte så mycket då det helt klart är det bästa hotellet på touren, vilket också är perfekt för en VM-uppladdning. Resan upp igår gick bra även den och vi var uppe lagom till en sen middag är på Pichel.

Kändes som ett riktig bra beslut av mig och Jens att blåsa ner till Monaco över några dagar. Skönt att komma bort från skidåkningen och bara tänka på något annat för några dagar. Nu börjar jag dock känna att VM-laddet sakta men säkert börjar smyga på och jag vill ut och prestera i backen igen. Imorgon drar vi igång med skidåkningen och kör tre dagars träning innan vi lämnar mot Garmisch. Vi drog medvetet upp en dag tidigare för att med en lugn dag här få ur resan helt ur benen och va fräsch tills tisdagens träning.

Nu herrarnas super-kombi… Och inte ”komben” som alla journalister envisas med att säga. Det heter super kombination/Super Combined och förkortas kombi=).

Låg en mystisk dimma över pichel när vi kom fram igår. Har tydligen regnat här senaste dagarna.

Hahaha. Jag och Jens gjorde en telefon intervju under resan igår med TV4 och detta är bilden dem valde att använda. En bild från Jens där jag skämtar med att peta näsan av grövre modell i bakgrunden. Tack för den!

Skönt att slippa någon vägkrog och istället få en lite finare middag vid ankomst.

Det är riktigt trevlig med livemusik till middagarna… Även om jag gärna skulle slippa det, äter hellre i lugn och ro.