VM-brons,VM-brons, VM-brons!!!

Stort grattis till Maria, Anja, Matts och Hans som kriga till Sverige ett VM-brons i teamtävlingen. Missade tyvärr själva tävlingen då vi var ute och träna, men kunde återse alla heaten på nyhetskanalen i efterhand. Stark GS åkning av hela gänget, riktigt roligt att se. Sakta men säkert känns det även som att lagtävlingen får mer och mer status bland åkarna och nu verkligen tas på allvar. Tycker detta är helt rätt format med parallelslalom, även om jag gärna skulle se att dem tajta till det ytterligare några meter för att bli ett mellanting mellan GS/SL och mer som riktigt parallel.

Själv har jag haft en lite sämre dag på jobbet. Tappa humöret helt när jag kom till backen och pistmaskinen hade varit ute och frässt så vi hade 10 cm socker på toppen och inga skotrar var serverade för dagen. Jag var nämligen på tränarteamet att det inte var någon bra idé att släppa in maskinen i backen igår, utan ville hellre se att dom satte banan redan igår och sladda till det när det var blött och varmt ute. Visade sig att jag hade helt rätt, vilket fick mig att blir riktigt förbannad då det inte var något jag ville träna i. Så valde att körde några åk för mig själv och endast åka de partier jag tyckte var ok.
Detta är både en styrka och en svaghet för mig. Ibland bränner det bara liksom av för mig när jag är väldigt fokuserad, oftast brukar jag kunna använd den energin och bara åka bättre, idag gick det mer ut som negativ energi över mig själv. Nya tag imorgon igen…
Det ryktas om en fotbollstennis som fys idag, vet inte ifall de tär någon bra idé. En förlust där skulle vara riktigt ödesdiger för mitt redan svajiga humör, men en vinst skulle också kännas extra gott=)

Detta var enda bilden jag fick med mig från backen. Sladda igenom banan när vi var klara och vi släppte in lite turister för att åka bort snön på toppen. Var en ganska rolig syn med alla turister som passa på att åka lite slalombana.

Hitta en spegel ovanför lunchbordet

Har precis kolla klart åkningen från team-eventet.