Äntligen mot Garmisch

Äntligen klar med VM-uppladdningen och all träning, nu vill jag bara att det ska bli söndag så man får ut och tävla. Det blir lite speciellt att träna och speciellt ladda för ett race så här länge. Blir lite som det brukar kännas inför premiären i Levi då man tränat och tränat hela hösten för att sedan tillslut få ett kvitto för hur formen egentligen är. Känns lite samma nu, träningen har gått bra och pendlat lite upp och ner, men ändå svårt att veta hur bra formen egentligen är. Jag tror mer att på söndag handlar det om dagsform och tidigare träningar och race är bortglömda/historia. Det gäller mer att hitta en bra känsla i kroppen och tro på den åkning som finns i kroppen, inte vilja för mycket eller göra mer en nödvändigt utan köra ditt egna race och se hur långt det räcker.
Nyckelord: Kom igen nu Hargin, kliv på in, rör på fötterna och framåt.

Skönt att va klar med träningen och lämna Reiteralm, har fått lite för mycket av detta ställe nu och backe nu. Men stort tack för grym support av anläggningen här.

Coolt, hitta en lucka där solen titta fram.

Jens med team-völkl bussen i bakgrunden vilket ser ut som någon slags vägverketbuss enligt mig.

Kommer dock sakna detta femstjärniga slott, här mår man ganska bra faktiskt.

Har kännt mig lite slitens senaste dagarna, konstant stum i buggarna. Så körde ett riktigt kallbad efter träningen, vilket gick sådär. Fy fan va kallt vatten dom hade, klarade typ innan 3-4 sekunder innan jag fick se mig besegrad.

Till något viktigare: Stort tack Mark för att du hjälpte till att sabba packets 120-årsdag. Detta ger mig mycket glädje och energi=)