Vila i Garmisch

Riktigt skönt att komma till Garmisch igår, fick direkt lite mer känsla av att VM faktiskt håller på och att det snart är racedags. Idag har det varit vilodag framför tv:n och herrarnas GS där första åket kändes ganska avslaget, men andra åket var riktigt spännande då det kändes väldigt öppet om medaljerna in i det sista. Nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig fin, presskonferens om en timme.

Kolla in Hans Olssons blogg, tyckte han gjorde en ganska rolig presentation av oss slalomåkare och valet av bilder=) Gillar mest bilden på Jens då det är jag som är fotografen. Han skulle använda den på sin expressenblogg men fick ett stor nej då han checka med dom.

Var och titta in backen när vi kom igår, blir laddad av att se den och den stora läktaren

Det är sköna rum här, bra storlek

Och fick direkt en skön medaljkänsla i rummet, Matts bronspeng låg fint upplagt på bordet.

Och självklart hade Hans på sig sin när vi kolla dagens GS.

Chillar på balkongen, dem har en stor härlig damm på baksidan med massa fisk.

Lite roligt, fick precis ett sms om vilken låt jag önska att dem skulle spela imorgon på nummerlappsdragningen när jag kommer in. Efter påtryckningar från grabbarna fick det bli, clawfinger- biggest the best, haha, kan nog bli fett=)