Warmup

Har varit ute och kört lite träning under förmiddagen, körde något åk slalom i GS backen med resten av alla åkare. Blev positivt överraskad av snöförhållandena i backen, var inte alla lika ”död” och oaggresiv snö som jag befarat utan faktiskt ganska skön snö som svarade fint under skidorna. Hoppas att det ser liknande ut även i slalombacken.

Nu är det dags att dra bort till lottningen, vore riktigt skönt att dra nummer 1 och få öppna upp racet eller turnumret 3 skulle också funka fint.

Hade presskonferens hos Audi igår, deras nya ur-quattro är riktigt cool.

Inne i Garmisch.. Prangers fanclub har fått konkurrens av fanclub Hargin som ligger inne med en större flagga, hoppas bara inte det blir några sammandrabbningar mellan de bägges kategori-C supportrar inför racet=)

Ute på en joggingtur under eftermiddagen, benen börjar äntligen kännas ganska fräscha, tror dem är redo för att leverera lite snabba svängar imorgon.

Hur det än går imorgon kan jag i alla fall glädjas åt att det efter några veckors torkan är på väg in Pow över Engelberg lagom tills jag är tillbaka.