Stor besvikelse…men stort grattis Jens

Svårt att skriva något bra så här tajt inpå racet mer en att jag är otroligt besviken på min åkning i andra åket. Jag siktade mot medaljerna men fick istället nöja mig med en 12:e plats idag. Jag behärskade inte riktigt det svåra underlaget i andra åket och fick aldrig igång åkningen eller någon känsla överhuvudtaget. Kändes som jag verkligen försökte gå för det men gick inte alls. Kort och gott, idag räckte jag inte till…

Jag hoppas jag inte var allt för bitter under någon tv intervju när dem frågade mig vad jag tyckte om Jens silver, var bara lite för besviken på mig själv för att kunna tänka klart=) Jag tycker det är sjukt bra gjort av Jens och unnar honom verkligen detta silver. Han har haft en liten tung period senaste två åren men visar verkligen idag att han är tillbaka på allvar. Riktigt häftigt med ett silver för Jens och positivt för hela laget som gjorde en ok insats idag. Nu är det dags att lämna Garmsich och istället dra hem och bryta ihop, lära sig av nederlaget och komma tillbaka stärkt av detta.