10000 metersklubben!

Vilken sjukt bra dag, nästan en av mina bästa friåkningsdagar ever. Hade någon dag förra säsongen som va i klass med denna men ändå inte riktigt. Inte bara för det var grym snö och väder, utan också för riktigt roligt åksällskap och mycket skidglädje i gruppen. Är väldigt glad men också helt fantastiskt trött då jag åkt konstant sedan 8.15 och var nere på Lodgen igen runt 17.00, lång dag. Såna här dagar finns det inte tid för lunch eller fika, all vätska och energi sker i liften. Vi drog en beräkning och jag tror vi skrapa ihop precis över 10000 fallhöjdmeter idag, ny medlem i 10000-metersklubben alltså=)

Förväntansfullt gäng som hängde på låset på liften i morse, 30 min tidigt fick man bara nöja sig med att var 10:e gubbe.

Matilda glad uppe på toppen inför andra åket

Petter uppe på toppen, blåste på riktigt bra där uppe någon timme.

Matilda nere efter första Galtiåket som var ett helt episk åk idag.

Efter Galtiåket och sista hiken till bussen höll Petter nästan Stenisklass i svettning, bra jobbat där.

Vi hann med två wendellucke hiker, första var tung då vi var bland dom första, andra var helt magisk tung då vi nästan satte rekordtid upp för vi skulle hinna tillbaka upp till toppen för ett sita galtiåk. Jag gillar att kriga lite på hikerna, ser det som grym gratisträning.

På väg ner i Wendelucke och solen tittar fram fint.

Dags för en grosse pasta bolognese och recovra kroppen nu, mina ben är helt toma.