Balkan Holidays!

Kom just fram till Bansko, Bulgarien efter en lång resa från Zurich. Flyg till Sofia och vidare 3 timmar i buss. Intressant med Bulgarien, första gången för mig. Hela världscupcirkusen hade chartrat plan och buss, kul att resa tillsammans med hela gänget, vore kul att göra oftare.
Hade en riktigt jobbig grej i passkontrollen i Sofia då kontrollanten sa, ”ditt pass har gått ut”…. Blev sjukt stressad och såg hur jag skulle fastna i tullen och missa söndagens race, men killen i tullen var väldigt trevlig och släppte igenom mig. Hur vida jag kommer ut ur landet får vi ta framåt=)

Fick packet imorse innan jag drog från Engelberg. Avsändare Sweet Protection, riktigt spännande.

Fanns lite smått och gott i lådan, bland annat ett nytt skidställ vilket jag tyckte var grymt snyggt. Blir kul att prova när jag kommer tillbaka.

Vi reste med Balkan Holidays, kändes lite sådär innan men allt rulla på fint.

Fin arkitektur inne i Sofia

Stanna på en mack där man kunde köpa pass, så jag tror det ska lösa sig med min hemresa.

Fyra storbussar med polistransport upp mot Bansko, körningen var allt annat en ok. Var en hel del sköna omkörningar där mottrafikanter fick kasta sig av vägen för oss.