Sunnybeach fast på snö

Svårt att beskriva känslan här i Bansko, känns bara lite annorlunda jämför mot dem mer klassiska alporter vi brukar resa runt i. Var någon som sa, detta är exakt som sunnybeach fast på snö, har aldrig varit där själv så kan inte bekräfta ifall det stämmer. Tog en tur upp på huvudgatan under eftermiddagen för att utforska stället lite, jag vet inte ifall det är fördomsfullt men på något sett kände jag mig inte riktigt trygg utan blev hela tiden tvungen att slänga en blick över axeln. Om jag är lite småskeptisk till byn så tycker jag att skidåkningen såg fin ut i området, kändes som en ganska stor anläggning som man nådde från byn med en gondol på 10-15min.

Körde några åk warmup innan lunch, var tre banor uppsatta som alla länder fick dela på. Var väldigt flackt och väldigt mjukt.

Tävlingsbacken som kommer ner från vänster.

Här ifrån ser man profilen bättre, rycktas om en riktigt svenskbacke i slalomen, flackt.

På väg ner i gondolen med Bansko där nere.

Bansko huvudgata

Är en hel del sköna små matställen, om jag inte hade haft race om två dagar hade jag viljat prova på lite olika.

Var sugen på att utforska bakgatorna mer, men vågade inte riktigt.